Saturday, February 19, 2011

hahahaha!!!

hey!!ari ni ade sklh ganti so aq pgi*BAIK KAN KAN hehe so konon nk gi kelas muzikk last x gi pon pas2 jumpe lak teah dgn aka shamira hehe pas2 dowg ajk gi jj maksud nyerr P0NTENG  but pikir2 klu gi kene pape kerr dah lah pakai bju sklh hehe then last2 x pgi pown...pas2 jumpe dgn mmber2 yg suke cterr nk BOM!! hehe pas2 lepak2 plan nk p0nteng sklh nk lepak umah spae2 *CKP NK BOM!!so plan p0nteng kelas dgn plan nk kene an pengawas PERCUBAAN*jaat kan2 hehe pas2 nk mas0k sklh saje je lamabt2 pas2 dah mas0k siall jerr kene tahan dgn pengawas sbb aq ikat tali kasot pelik2 hehe than aq ckp SEMENJAK AQ SKLH SINI AN XDE LAK NK THN ARI NI LAK AQ KENE cam sial jer..pas2 pengaws ramai kowt at situ time tu huhu time tu mmber aq ade..than ade bdk cine pengawas ni dye kejarr sowg bdk cine au p0mpuan then line baik punyerr ter0s lari ark time lak kas0t seblah aq x pasang bt0l2 heeh mmang sshu nk lari ark..but redah jerr pas2 bdk kelas mahir ni..pandai ark pas2 pompuan melayu lak tu..then dye kejarr aq..hehe lawak kowt time tu..nk gelak bahahahahaha pas2 dye suho gak wat tali cam biserr aq pon ye lah..hehe disbbkan aq pnt du8 tingal sikit zik pon belaje aq RM1 bange auuu the  dpt beli air perr dahage kowt pnt lari..then mas0k jup kelas jujurr sbb at kelas tu ramai bdk suke cterr nk BOM!!!then balik kelas hehe b0san kowt x ramai yg dtg sklh..hehe aperr agi mntk pas2 kuar ark..then jln2 cuz bosan kowt duk dlm kelas..pas2 kiteowg gi kelas jujur..time tu bess lak dowh bising2 sbb cg xde hee pas2 cg penelia ptg dtg mas0k kelas jujurr hehe mmang time dah cuak kowt nk kuar pintu dpn cg ade at dpn..so lari ikot belakang hehe..mmang lawak kowt time tu..muke hehe pas2 xde yg best mas0k kelas ter0ss jadi giler..pnt lah nangt0k lah..story2 tu jerr so bye hhe aq cterr ni NK BOM! JERR AN so bye2

No comments:

Post a Comment