Saturday, December 31, 2011

HAPPY NEW YEAR GUYS

hey and salam guys ok 12 tepat masuk nye tahun baru humm pejam celik pejam celik dah 2012 kan so 2012 azam baru penampilan baru dann perangai baru muhahah 2012 please be nice hope 2012 lagi better dari 2011.dan pejam celik pejam celik aku dah 14 tahun k still muda muhaha so kena focus study solat full and mulakan hidup baru yang lame lupakan tanam dalam2 and BACK TO SCHOOL hello sekolah hello kantin hello kelas hello cikgu omey2 hello tandas hello libary assalamualaikum surau andddd hello guys tak sabar pun ada nak jumpa korang and junior muhahah so sape2 yang sambut new year dekat dataran merdeka ke or whatever berseronok lah korang k!so have a nice day mulakan hidup baru k!bye

Tuesday, December 27, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO MEEEE

hey guys and salam nak tahu tak aku baru masuk 13 tahun whattt?mudanye hahha alhamdulillah aku still bernafas semalam 27 haribulan birthday aku so 12.a.m my famliy wish then bagi lah kad birthday form mama and my sis sebelum tu nak cakap THANK YOU SO MUCH sebab wish birhday aku dekat twitter,facebook and text thank you tau2 nah amik aku bagi gule2 20posen so semalam sambut birthday aku kat rumah andd dapat cake yeay!!!!so ni je aku nak update sireous takde idea langsung ok bye

ni my sis buat kan muhaha

my mom kasi muhehe
taraaaa sedap weh cake ni

Friday, December 23, 2011

haaa???apa?

2 hours ago haaaaa baru aku update ok aku takada idea langsung*hentak kaki kuat2 ok let' story so 2011 akan meninggalkan kita tak lama lagi dan 2012 bangkit dengan azam baru setiap manusia ada azam kan2 kalau takada?ok aku tak tahu kau manusia takada hati dan perut so azam korang ape next year? azam aku for next year eamm mana boleh bagi tahu tsk tsk so 2011 banyak memori pahit manis kan2 aalaaa macam phone korang memory phone korang banyak gambar dengan kawan and bf kan hokaloh aku tahu lah.so memori aku penuh dengan kegembirang*senyum dan ada jugak kemarahan dan kebengangan lol asal aku nak ke ke ke sangat ni memori pahit tu better kite tanam macam cikgu math cakap  gali tanah dalam2 dan memori pahit buang dalam tanah hahaha so next year aku nak serious sikit belajar holiday ni penuh kerisauwan eh betol ke aku eja ok aku risau pasal kelas for next year ya allah aku harap sangat stay kelas hormat tak nak turun taknak taknak hahha  ehhh follow my twitter @amalianiesha tau2 taknak follow aku baling bom kat rumah kau Bom!!esok 25 christmas kan2 heheh dan dekat luar negara ada salji kan2 wehhh bestnye bila aku nak sampai sana bila santa claus bodoh berjanggut nak datang rumah aku bagi blackberry ke iphone4 ke ha ha bila2 aku tunggu tak jatuh pun hadiah dari langit lol aku merepek ape ni tulah asyik makan kerepek hahaha so bye guys have a nice day HAHAHA bye

byeeee



Wednesday, December 7, 2011

hai!

Assalamualaikum and hi so entry kali ni pasal KHADYJAH FHATYAH omey :3 who khadyjah fhatyah?ok dia boleh di kata kan twitfamous lah and followers dia pun dah mencecah 9k awesome kan!so tadi dia buat live stream dekat twitter so kita boleh tengok muka dia yang omey dan kita boleh tanya macam2 and dia akan jawab alah macam miyyo buat live stream so like dia punya page http://www.facebook.com/pages/Khadyjah-Fhatyah/297686460244187?ref=ts and korang boleh follow dia @khadyjahfhatyah dia memang awesome and tadi sempat print screen ok ni          

 and lagi satu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
ok tu je bye

twilight saga breaking dawn

Assalamualaikum and hiiiii *lambai tangan so entry kali ni nak share pasal aku dah tengok twilight gahahaha k aku poyo  so malam sebelum esok eh apa aku type ni ok buat2 faham je lah malam tu kawan aku text aku dia cakap 'jom keluar esok' dann aku akan balas'jommm!'so kiteorg pun pergi tiga orang je k takde lah bosan sangat dah siap2 kawan aku gila datang lambat bengang je lepas tu buat muka tak rasa besalah  hahah lepastu kiteorg pergi dekat wayang nak tengok cerite apa yang ada so berpakat nak tengok twilight so tengok lah dah beli ticket wayang tapi start cerite tu pukul 2.30 p.m LOL time tu baru pukul 12 lebih so kiteorg tak lunch lagi turung bawah pergi dekat foodcourt makan lepak situ lama jugak sebab banyak gila story kiteorg haha then tengok2 baju fuhhh lawa2 time tu aku takda duit chit!bengang je nak dekat pukul 2.30 terus gerak naik atas beli popcorn dah masuk tu waaaaaa paling tak suka banyak sangat iklan then twilight pun dah start sambil makan popcorn tibe2 kakak aku mengedik call aku mengacau!dah habis semau pakat pergi toilet LOL semua nak terkencing sejuk sangat hahaha so tu je kot nak type lenguh jari2 ku yang panjang ni hahah so bye


Wednesday, November 30, 2011

school holiday and hey December

assalamualaikum and hey guys miss my blog gahhahah siapa je weh nak baca blog aku yang
omey ni*aku kuat perasan so cuti sekolah macam mana semua tahu cuti sekolah adalah hari 
paling best bagi budak sekolah rendah and menegah yang form 5 tu watlek jup korang SPM
dulu dah habis baru horrrrayyy!!!!ok.so nak tahu apa aku buat cuti sekolah?aku just bangun 
tengah hari,online fb,twitter dengar lagu setiap hari kadang2 hang tengok kalau aku ada duit
soo apa lagi aku nak type ekk?ohh!!! korang cuti ni holiday mana? untungnye aku holiday balik
kampung je weng2 lagi best duduk sane free takyah bayar hehehe and say hiiii to December
*lambai tangan December bulan paling best bagi aku hehe sebab 27 hari bulan birthday aku ok 
nak hadiah heee sumpah tak sabar eamm nak mintak apa ekkk hadiah nak BB touch fuhhh 
memang kena pelempang maut lah kan heee kalau boleh nak kasut vans yang ori punya tak nak
dekat uptown punya cehhh nak kelassss je kan and to sesiapa yang birthday dia hari ni esok dan
seterusnya happy birthday have a nice day stay ohsemmmm!!! xoxo dan december jugak salji
turun k bestnye if aku ada kat luar negara fuhhh memang aku main salji lah kan so tu je kot 
ehh nextyear saya form 2 hehe stay muda ada orang cakap kat aku'HAHAH KAU BARU FORM
2 LEMBABNYE!! aku'HAHAHAH*gelak jahat sambil jeling so bye have a nice day

Saturday, November 12, 2011

Greyson chance!

hey guys and salam satu malaysia ok tibe2 actly baru habis tengok AIM ke 18 aku tengok sebab Greyson chance and kak najwa latiff kalau dua orang ni tak de dah lame aku mengadap pc hehe who greyson chance? ok sape yang tak tahu aku bagi tahu dia ni seorang lelaki youtube kalau najwa latif gadis youtube so kalau nak tengok greyson nyanyi tengok dekat youtube ok! so sambung pasal AIM tadi tengok blue carpet not red carpet hahah then si greyson chance datang aku dah ya allah and mama aku cakap la dia ke then aku just say ha 'ah weh greyson sangat lah sangat lah handsome haha so dah start AIM aku duduk depan tv wehh so tunggu punye tunggu nak dekat habis baru dia buat persembahan ok very very awesome and kak najwa latif pon awesome habis! greyson chance nyanyi lagu waitting outside the lines sangat awesome and kak najwa latif nyanyi lagu cinta muka buku and paling gempak bile greyson chance nyanyi lagu paparazi sambil main piano fuyooo lah hahah so semalam 11.11.2011 dia buat showcase and aku tak pergi tak sempat nak beli ticket its ok lah next time datang tau2 singgah rumah sekali k haha berangan je so thats all love greyson chance xoxo
nak tengok gambar greyson chance dengan najwa latif


                                                     and ni greyson chance yang handsome

                                                                  awwww :3
                                              

                                                                 

Saturday, November 5, 2011

Selamat Hari raya aidiladha

assalamualaikum and hey guys first thank you yang follow aku balik ok muah muah sikit hehe and thanks cuz bace blog aku yang type entah ape entah hikhokk so entry kali ni nak cakap pasal raya aidiladha ok korang tahu kan sure2 lah umat islam sembelih lembu hope2 esok lembu tak lari hehe and lepas sembelih lembu kite bahagikan sama rata kepada umat islam oh k aku dah jadi ustazah kejup hehe so who yang balik kampung ok untunglah kan aku raya dekat KL je tarakk feeling weh kesian nenek aku rindu aku lettew hehhe and esok raya mama aku semangat buat rendang fuyyooo sedap ok so sesiape yang balik kampung hati-hati ok*akujadibaikjup
so thats all ok bye

Monday, October 31, 2011

haiii,assalamualaikum nak update ape ni otak blur takde idel nak update ting tong ok harini exam soalan dia susah jugak tadi exam muzik memang kiteorg sesi tiu meniru eh! kantoi pulak alah watlek watpeace lepas habis exam kite say HOOORAYYYYY!!!! belum habis exam aku dah plan mcm2 lol tak sabar nak pulangkan buku TEKS aku yang tebal2 ni nak hang out lah fuhhhh banyak plan ni wohoooo nanti aku tweet 24 hours tapi pejam celik pejam celik dah 1.11.2011 kan2 cepat mase berlalu dengan lajunye ktibe2 so now saye nak buat mengadap buke leerr kan so bye wish me luck

Monday, October 24, 2011

hey guys and assalamualaikum ok tadi bace blog si FATIN NURSYAHIRA then dia tag name aku ok terharu jup.so aku kene jawab semau soalan2 dia bagi sebelum tu kene story about aku dulu

about me :D
1.tak suke orang hipokrik depan baik belakang ya allah!
2.aku dekat sekolah pakai tudung sangat sakai
3.time takde mood hamik kau!semua orang takut dengan aku
4.suke bangun lambat.
5.saya sayang famliy saya
6.tak suke orang touching and malas nak pujuk bile aku buat salah baru aku pujuk dia
7.dulu aku batak domokun sekarang elmo
8.bestfriend sorang je friends ramai sebab banyak hipokrik
9.sayang semua orang
10.dalam famliy saya paling kecoh!

soalan si fatin nursyahira
1. Apakah yang paling penting dalam hidup korang ?
2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
3. Dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti ? haha
4. Namakan orang yang betul² korang nak jumpa dalam hidup korang ? keh keh keh .
5. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas ?
6. Korang benci siapa ? Dan kenapa ? Give some reasons .
7 . Bila korang bukak laptop/pc . Website apa korang terjah dulu ?
8. Korang sayang saya tak ? Sebab apa ? LOL XD
9. Bila dah besar nnti , korang nak cari suami yg mcm mana ?
10. Apa barang yg korang akan bawak kalau pergi mana mana ?
11. Fav lagu korang apa ? Bagi 5 okay ! Hehehehe .


jawapan aku

1famliy and friends
2.topup
3.tepi pantai alala  fairytale
4.bruno mars,tylor swift and miyyo
5.27.12.1998.dekat rumah
6.benci orang yang suke kutuk2.sebab dia ingat dia perfect
7.twitter
8.sayang :3 sebab awak baik and friendly
9.baik,sayang kite dengan ikhlas dan soleh hehe
10.pures,handfone
11.tylor swift-mean , marron 5-move like jagger ,justin bieber-never let you go ,bruno mars-talking to the moon and greyson chance-waitting outside the lines

my question
1.sape paling awak sayang?
2.pakai jam tangan kiri or kanan?
3.bile birthday awak?
4.suke laki macam mane?
5.lagu ape paling best and setiap hari dengar?
6.shopping selalu dekat mane?
7.teringin nak jumpe sape?
8.kalau bercuti tempat mane pilihan awak?
7.bile on facebook mule-mule bukak ape?
8.suke kawan jenis macam mane?
10.bile lelaki mintak number awak bagi?
11.awak sayang saya kenape?

Saturday, October 22, 2011

i m boring like G6


hey guys korang boring tak boring kan2 like g6 hah tibe2 pulak one week cuti aku nak buat ape??study humm tade mood weh nak dekat exam baru bce watlek watpeace ok motif aku letak gambar kat ats tu entah lah weh itu menandekan aku bosan gile..asyik mengadap pc ni online facebook and twitter bosan weh twitter better sikit facebook ya allah bosan nk mampuhiii nak hang eam tade mood hari isnin baru hang humm tade lah bosan sangat..semlm sabtu kan ade event kat shah alam OctTwtFest sape pergi angkat tangan..hehe sape yang ade twitter bolelah pergi boleh jumpe friend yg korng nak jumpe..aku tak pergi cuz first tade transport kedua kawan aku ramai busy so jawabnye tak pergi lah aku teringi nak jumpe miyyo and khalif alaa dorng yg awesome tu hehe if jumpe dorng nak snap sebanyak mne yang boleh cehhwahh hhe ok bye

Friday, October 21, 2011

exam?

dong dong ok aku tak tahu kenape aku selalu gune perkataan dong dong tu dekat chat haha so bulan ni bulan exam sedunia kowt tension mampuhii aku rase lagi2 math ok semalam exam math paper 1 and paper 2 selame aku jawab exam math ni paling teruk paper 1 susah nak bahagikan mase tu aku tak suke time jawab ade soalan aku tak tahu so aku pergi ke soalan yg lain banyak jugak aku tingalkan dulu sebab tak tahu then teecher say 'OK AWAK ADE 1 MINUTE' aku dah 'DAMN!' mencarut berbagai if aku tak jwab brpe soalan tape ni berbelas weh then cikgu nak kutip kertas aku dah ya allah then sampai kat aku hamik kau bantai habis je weh.then dah hantar tu kawan aku ckp 'WEH AKU BANTAI BERPULUH WEH' aku dah bahahah yelah susah dowh.then paper 2 ok aku cuai sikit soalan no 3 aku tak buat darab mcm pffftt je kan rase nak sepak diri sendiri but aku jawab semau soalan.but aku rase math aku fail sebab ni exam math paling teruk aku rase weh nak cry je now hehe but hope lulus lah if fail its ok lah aku try lagi.kalau boleh nak semau lulus this finel exam amin!
sebelum aku nak pergi sekolah aku snap gambar pakai baju sekolah lencane SMK KEPONG hahah
camre fon  aku tak lawa mcm kau kbye

Sunday, October 16, 2011

miyyo azman

hey guys so harini nak story about miyyo azman :3 hehe ok first dye cool gile handsome ohh time tengah on twitter dia stream live vidoe and aku say OMG! so aku bukak then say hey dekat dye then ramai gile suruh dia say ILOVEYOU haha aku pon try then dye cakap kat ape pergghhh cair baii hehe time tu dia with khalif and iman dorang nyanyi best ohh then dia boleh pulak buat flying kiss sempat snap dekat hanfone hehe dia live sampai pukol 12 a.m aku sangup tidur lambat even esok sekolah haha then ramai dorang tanye itu ini then dorang tny khalif umur berape then dia cakap 13 tahun and aku ckp ha! same dengan aku weh dalam aku hehe ade line nak ngorat dia haha bodoh je then dorang dance ok gempak si khalif dengan miyyo haha banyak kali weh dia say i love you aku just cakap OMG haha nak tahu tak wallpaper fon aku gambar miyyo azman abang aku cakap"bf kau eh?' then aku cakap "a'ah" and smile hehe then aku asyik2 tengok vidoe dia ok awesome gile mastu aku ade mimpi sumpah tak tipu aku mimpi aku jumpe miyyo then say hey then dia say hey back then dia pangil aku lepastu kiteowg borak2 lame weh then snap gambar banyak then aku terjaga errkk then pergi sekolah aku tak boleh focus sebab miyyo hahah mimpi punye pasal math je aku focus hehe so nak tgk dia ok

time dorang live stream dekat twitter sebelah miyyo khalif and tengah iman dorng cool gile

 this picture awesome :3
cool right

 awesome! 

then vidoe miyyo best weh
tgk ni ok dorng awesome gilo
so bye guys

Saturday, October 15, 2011

new shawl!

assalamualaikum and hey guys eamm actly nak story about shawl aku hang then jumpe shawal ni ok lawa gile tapi why dye jual rm 10 ringit tak cool lah akak tu try jual rm5 sure aku beli banyak haha so aku beli 2 shawl satu warne merah satu lagi warne hitam so aku try lah kan so jadi! aku try insyaallah ade rezeki aku pakai tudung  selame lame nye hehe tak kan nak pakai tudung tak iklas kan ok aku ceramah kejup hehe so awak awak nak tengok saye punye shawl ok cepat tutup mate hehe



                                                        camre fon ok tak cantik kan bye

Thursday, October 13, 2011

exam coming

fuhh fuhh hey weh lame tak update blog kan kan malas der exam nak dekat just now aku study math ok soalan cikgu bagi kat aku mencabar iman cehh poyo haha so tadi kat sekolah tade pape pon masuk kelas korng tahu lah study kan tak kan gosok gigi pulak so sejarah memang bosan gile lepastu suruh buat nota ringkas sendiri so aku buat dengan sangat ringkas haha then time math cikgu bagi kertas soalan so bla3 kiteowg bincang ok sangat terkejut cus kiteowg tige orng perempuan tade gosip2 time study haha kiteowg bincang je mcm mane nak buat ni bla3 then sengaja tak tahu cari cikgu sambil tu cuci mata haha bodoh je then tade cikgu so lagi berape minit nak rehat so rehat terus alah watlek tu sekolah bpk aku dalam mimpi haha then masuk kelas tade pape then sukan ok mcm tah pape then balik online thats all kbye

Friday, September 30, 2011

twitter

hey and salam see tittle atas nampak tak?? nampak tak?? tak nampak pinjam atok kau punye cerminmate haha oke kidding alalahh merajuk pulak ok tak nak pujuk haha sebenarnye aku nak cerite pasal twitter mcm ni aku ade buat stu then tak ingt pass so buat new so awak follow ye nanti saye follow balik oke2 aku banyak habis kan time dgn tweet orng haha youknowwhat PESBUK KAN DAH SAKAI oke stop kutuk facebook..aku kutuk2 pon still online tapi bile dah on aku tgk notif pastu bukak blog then bukak twitter heheh so thatsall oke bye eh lupe nah links http://twitter.com/#!/AmaliaNiesha so follow oke

Thursday, September 29, 2011

today like adjkfsjhad

hey guys and salam see tajuk atas mcm bodo der..oke tadi siap2 nak pegi sekolh then sebelum tu call member aku suruh bwk baju sukan sebab aku tade baju sukan sekolh so nak pinjam if aku pakai baju lain sure kene tahan dengan pengawas so nak pinjam..then sampai sekolh kawan aku bawak netbook dye sebab netbook dye tak boleh on sebab semlm dye dapat netbook free bodoh kan bagi kat murid2 yg terpilih yg lain kedekut tak bagi then pegang netbook tu siap ade webcam lagi derr boleh cucuk brokband then online perhhh bukan senang nak dapat free kaya kan kerajaan bagi aku menjerit weyy jeless babun then si member aku yg aku nak pinjam baju sukan pon dtg dye muke yg selambar then gelak hahaah pastu dye kate AKU TERLUPE NAK BAWAK WEHH that time aku dah mencarut pastu aku membebel lah dah lah ade ujian segak bodoh tu then aku pikir suruh dye call bpk dye then dye erkk bla3 time tu aku bwk seluar track je nak call papa aku dye sebok meeting ape bende entah then pikir pinjam duit member beli baju haha so aku mintak seringgit kat member aku dah mcm pengemis dowhh haha so thanks wehh bagi pinjam selase aku bayar oke tungu je aku bukan jenis hutang keliling bontot opsss keliling pinggan haha then then time rehat aku gerak koperasi nak beli baju sukan then ya allah ramai gile bdk cine nak tahu ape dorang buat beli binatang bodoh tu angry bird lepas tu dye boleh lepak2 kat situ aku dah marah kan terus tarik rambut budak cine hahaha then dye bla tahu takut so time beli tu tade size M so aku tny ade size ape dye kate XXS,S and L so aku pikir amik L then bayar pas2 bla then ramai ckp L besar so aku pegi koperasi tu tukar so aku amik S then time pj aku tukar baju sibaik tak kecik S besar kowt tde lah besar mane then time nak pegi bangsal tu cikgu boleh cakap HARI NI KITE TAK BUAT UJIAN SEGAK SO AWAK BOLEH MAIN APE2 time tu wa dah mencarut derr bengang derr semangt kumpul duit boleh kate cancel like shittttt haha so balik then kbye

Wednesday, September 28, 2011

......

ting tong ting ok tengok tade tittle kan2 saje je nak buat suspen jeng jeng humm oke tak terkejut pon kan2 so
Assalamualaikum. kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang oke tahu tade orng sayang oke topic harini noting lagi pon aku tak pegi sekolh malas do lagi pon member ramai tak dtg tadi pon 3 orng je perempuan melayu yg dtg yg lain cine member aku cakap dari 36 orng 24 je yg hadir bahahah bodo je semau tak datang so kat rumah aku tgk tv pastu online ya allah ramai jugak tak datang ketua kelas pon tak datang siap online lagi then dgr lagu text2 lepas tu lunch ingat nak call mcd malas lah dah lah yang cakap tu keling laju pulak tu malas nak gado dgn keling pekejer mcd tu erkkk lagi pon mama aku masak so makan je lah then tengok tv thennnn malam aku online je lah homework belambak tak reti nak buat online jeee kbye

Thursday, September 22, 2011

facebook terlebih bengong

hey guys and salam nak story pasal facebook yang makin lame mcm b**i ingt makin bagus ni makin bodo je aku tengok si mark tu dah terlebih kaya sangat over buat fb jadi SAKAI tahu!so semlm aku on jadi lain so ade yang bagi tahu pgi dekat acc setting then pegi dekat language then english us ke english uk so dah oke balik hari ni aku on jadi mcm sakai balik pfftt so aku pegi acc setting dah tukar still mcm sakai erkk thats all
kbye

Thursday, September 15, 2011

STORY ABOUT DESSERT!YUMM YUMM

hey sorry lame tak update wink wink malas lah gile haha tadi kat sekolah ade sambutan merdeka eamm bosan sikit.oke bce tajuk atas oke pandai bce kna if tak pandai suruh mak ko ajar haha oke lari topic jup haha aku bosan so update blog cerite pasal makan tadi tgk gambar desset haha teliur derr nak makan tu lah ini lah erkkk oke tu je nak cerite jom meleleh aliur see picture heee


if mama aku pandai buat dah lame aku suruh hishhh


nanti bufday aku nak ni tau2


ni pon aku nak

oke ni je aku nak update kbye

Saturday, August 27, 2011

kampung!

hey semua hari ni 28/8.2011 kan lagi berape hari lagi nak raye*mukeexcited semalam 27.8.2011 aku balik kampung actly kiteowg nak gerak cepat DISEBABKANBAJU KURUNG AKU TAK SIAP!alahh just kat bahagia lengan pas2 pukol 11.30 kiteowg nak amik baju dye tak siap lagi so mama aku amik bju tu nanti kat kampung jahit so dah gerak beli makan jup ye lah kowt x sempat bebuke kat kedai kat dalam kerete pon bole so dah gerak dalam hati*tak jem ke sebab tak banyak kerete lepastu bapak aku nak bayar tol CIMB BANK bagi kad touch and go free rm 10 baik kan terima kasih banyak2 pastu dekat mane entah tibe jem shit!pas2 oke balik then jem oke pas2 jem kiteowg satu femliy pikir ape punce dah jem sure lah minyak nak abis so kiteowg pegi petronas ya allah ramai gile semau nak minyak pas2 kiteowg pon tungu turn sorng paki cik ni ya allah time ni  jugak dye ade masalah entah kene nape then kiteowg tungu je lah then pekeje kat situ kate MINYAK HABIS ya allah dah lah jem minyak tingal sikit lepas2 kiteowg tungu jup then ade balik alhamdulilah then dah gerak still jem oke dah lah kelantan jauh bosan aku duduk dalam kerete banyak dowh aku tengok orng tak puase taulah bengang jalan jem lagi pon dye duduk kat dalam kerete ade aircon boleh lagi nak hisap rokok makan mcd lah aku nampak hish...lepas2 sempat pukol 7 sampai kedai makan huiss lapar kowt dahage xde lah sangat aku tido je tadi tade nak membebel hehehe then jem sikit2 je lah alhamdulilah samapi jugak kampung aku nak dekat pukol 12 pagi mcm tu lame kan2 ye lah kelantan bukan kuale selangor ehheeh so itu je aku nak update...
   SELAMAT HARI RAYE AWAK SEMUA!!!!

Friday, August 26, 2011

exam habis..raye pulak!

lege sikit exam dah abis ya sekolh aku start exam lembab hehehe orang dah medeka kiteowg pening kene bace buku.oke exam bulan ni eammm oke tak oke aku pon tak tahu nak ckp paper 1 math susah paper 2 math susah and2 SEJARAH oke aku tak suke subject tu so aku bace cam2 tu je time bace soalan ya allah susah bebenor tapi time exam macam tak exam semua tanye jwapan haha time paper sains ade yg aku tak tahu time tu kelas kecoh so aku datang kat tempat member aku then cikgu tanye  ckp kenape tu? then aku ckp 'PEMADAM TEJATUH CKIGU'*dengansenyumanyangpatutkenelempanglajulaju.then dah abis exam!pejam celik pejam celik eh raye datang pulak rase mcm sekejup gile puase kan2 bagi aku bagi korng tak tahu lah btw excited nak balik kampung excited nak pau duit raye hahaha espicily nenek aku hahah nenek aku suke bagi duit raye papa aku suruh jangan amik duit tu nenek aku pakse amik so aku amik lah wey duit kowt sape tak nak kan hehehe so nak ucap saomting boleh?boleh lah tu je aku nak ckp oke bye muah2
             SELAMAT HARI RAYA!!

Saturday, August 20, 2011

hey guys and salam  lupe nak update pasal semalam oke semalam aku and member plan nak bukak puase dekat luar..so plan2 jadi due org jer yg cancel so tinggal 5 org jer yang on so kiteorg balik sekolh terus oder makanan sibaik kiteorg oder cepat sebab ramai kowt yg dah boking so oder2 then pukol 7 kiteorg dtg kat restoren tu.lepas dah oder nak balik btw papa aku nak pegi bazar ramadan pulak so aku follow lah then time ontheway nk pgi bazar tu tgk sebelah kiri kerete x bejalan jam punyer pasal lah then papa aku ckp' ha mcm mne ni jam x sempat nak bukak puase' aku dah alaaa...then buat bodo pegi je lah bazar then beli2 pastu balik time nak balik tu jumpe sorg mamat ni budak saketboard wow dreesup stylo gile doh dah lah hensem aku tgk jer mcm org batak haha then nk balik tu ya allah still jam then mintak fon papa aku call member aku and bla3 akhirnye sampai rumah sibaik time tu pukol 6.30 pastu siap2 text dorg dtg fuhhh makana dah dihidang kan terharu hahah then mmber lagi due org dtg lamabt nk dekat bebuke bru sampai air dah lah dorang belum oder so kongsi air yang akak tu pon satu lembab gile buat air..then makan2 story pastu kiteorg lapar lagi so oder kerang bakar wow sedap kowt sambil makan story2 kutuk2 org haha bodo jerr oke bye peace

Friday, August 19, 2011

AWESOME!



 i want this shirt


hey semua and salam oke see gamabr dekat atas awesome kan2 sangat dowh paling cantik gambar no 1 and no 2 heheh dreesup dye sangat awesome awesome awsome!!!kbaiii

Tuesday, August 16, 2011

justin bieber potong rambut


ya allah see gambar dekat atas tahap gunung berapi justin bieber hensem derr dye potong rambut aku tabik selena gomez haahh wey asl ko hensem sangat doo...dah lah kite x dapat meet *oke perasan sekejup boleh heehh saje je nk update psl justin bieber potong ramabut kan aku batak dye x mcm ko batak K-pop hehehe empat2 pic ni aku suke yg paling hensem no 1,2,3,4 haha semau pic dye hensem oke bye..muah muah sikit..

Thursday, August 11, 2011

haiii(muke nak kene lempang) actly sekarang dah pukol 12.57 a.m aku still dpn pc dan melihat berukband yg sanagt slow but aku still gune berukband tu haha actly rindu nak buat gile time tengah mlm2 mule
rindu gelak sorang2(sudah semestinye)dpn pc
rindu nk buat air nescafe aku yg sangat sedap
rindu nk berangan sorang2
rindu nak ckp sorang2
rindu nk mkn maggie cup tomyam
rindu gile2 sorang
hishhh rindu semau lah ape yg aku buat tengah mlm dulu time cuti skolh panjang lagi terukkk pukol 4 5 pgi bru tido..tgh ari bru bangu sekarang sekolh tidu pukol 10.30 mlm hahah beze gile kowt..okw lah bye muah muah peace

nak niii!!!


haiii eh tengok picture kat atas oke kasut tu cantik...ohh nak2 boleh? boleh pakai raye nii hahaha please aku nk kasut ni comel mcm TINKER BELL kan2 haah actly x serupe pon bagi aku same haha.if aku dapat aku nk warne ni merah and coklat....tu kowt aku nk sampai kat kowg semau hehe bye peace

sape bace blog aku?

haiii sudah lame kowt tak update blog aku yg makin lame makin berhabuk ni fuhh fuhhh rase tade mood nak update blog ni eh2 lupe nk ckp thanks sape yg still bce blog aku ni hahaha actly mls ohh nk update entah kenapa tak thu sorry!ok saye banyak story nk cite tappiiii......???? malas sangat tahap cipan nk typ hahaah
oke semlm after rehat belajar then rase bosan so ponteng pgi surau..hahah nk menuju ke surau pon dah x larat so aku pon jln slow2 pas2 dari jauh aku nampak kakak angkat aku then nk pgi kat dye x larat pas2 dye pangil..ADEK!!then terus jln laju..pas2 ckp2 dgn dye
merah:kakak aku hijau:aku
salam muah2
nk pgi mne ni?pontengggg!!
ha tadelah nk pgi surau
puase x?
puase2..akak buat ape sini lame tak datang skolh
akak nk amik surat semau nk pindah skolh
ha!(muke te kejut)
xyah buat muke cam tu
heheehe pindah mne
pj..
ha! pj mne tu ?
petaling jaye
owh..
then ckp bla2 pas2 say bye2 and pgi surau dgn muke yg patut kene pelempang bak kate kawan aku hahaha..terus tade mood beb dah lah no fon akak aku tade sbb fon aku hilang and no pon x ingt hahaah sibaik facebook ade humm oke tu je kowt story2 yg lame2 eamm mls nk cite2 sebab gempak sangat hahaha joke jup oke bye sayang sa[e yg bju blog aku peace







Saturday, July 30, 2011

BULAN PUASA DATANG LAGI!!

hey and salam oke esk 1.8.2011 kite puase ya allah x sabar2 oh oke first kite x boleh makan or minum.korek hidung hahahah pas2 kite kene buat amalan yg baik oke and2 yg best solat tarawih hahaha sbb boleh lepak2 oke bodo jjup.ya allah mintak lah nanti x panas hehehhe yg best setan kene ikat tade lah kite kene hasut suruh minum or makan kan2 hope cikgu x bgi keje banyk and yg best cikgu x boleh mara aku...nanti batal puase..aku skolh ptg aku masok skolh 12.30 balik pukol 5.30 cpt kan2 tu yg buat aku semangt and rse mcm x belaje jer...tapi!!kat dlm kelas ade ramai bdk cine and forsure dye letak air kat ats meje dan membaut kan aku rse dahage..ape lagi nk type ni xde ideal langsung yeayea!!!lepas puase dah abis raye hahaha oke dlm otak aku pikir nk duit raye...(oke mcm bdk2 jup)and dah banyk sye belaje awk hahaha eh2 ape lagi nak typ ni dowh otak aku x boleh pikir dah nk tulis oke tu je lah  bye

Saturday, July 23, 2011

sukan tahunan!!!

hey guys hehe ari ni 22.7.2011 aku sukan lambat kan2 skolh aku buat oke first aku dtg dgn pakaian unifom kedet polis aku dtg pukol 6.25 pgi hehe awal kan2 then gerak skolh siap2 naik bas nk pgi ke steduim MPS huhuh then sampai2 trynig kawad then dah start pas2 kiteowg kawad satu padang then kitoegw kne bediri lame mcm ngok jer ckp lame gile dah lah ramai tgk ade buat lawak but aku tahan jer ngeee then dah kuar baris gerak gi toilet tukar bju sukan then amik number hheehh minum2 jup lepak jup then 4x100 aku lari heheh aku pelari ke3 ya allah dgn panas nyerr then aku lari x pakai kasut sumpah menyesal panas kowt yg tmpt lari ape nth nme dye hehe then lari2 turn aku then bdk cine bgi betton kat aku hoho aku lari no1 yg lain kat belakang then pas dkt bdk cine..yeayyyyyy rumah kuning menang..then aku tgk kaki aku bedarah tekopek sebab lari x pakai kasut..then aku masok 4x400 meter aku pelari yg ke3 gak then dah sampai turn aku lari hehe kene lari stu pusingan kowt sumpah penat nk sampai dkt pelari no4 pon lamabt jln but biru lari first then bru aku..rumah sukan yg lain kat belakang...heheh and akhirnyerr x pasti rumah mne yg menang antare rumah biru or kuning..then aku mcm nk pengsan then aku cepat amik air kaki aku mengigil then duduk aku nmpk kawan aku sowg bdk kelas mahir nk muntah so amik due air btol...heheh then ade due org pengsan huhu then aku ckp kat cikgu aku punyer kaki dah bedarah and tekopek..then pangil pbsn then dgn luke tu owg tu pgi letak air huisssss sngt pedih ohhh then tahan2 then ramai dtg kat aku nk tgk ape bende dlm hati (aku luke sikit jer batak nk tgk)then dye ltk pluster then dgn jln tergedek2 hehe then pgi tmpt aku minum air then beli air oren campur mango sumpah pelik but rse dye sikit2 mango sikit2 oren then cikgu suruh duduk kat tmpt kiteowg lari ya allah gile ke ape dgn tmpt tu panas nk pengsan ohh then cikgu umukan spe menang then aku dpt goldddddd ohhh haahah jeles x jeles x..haha then umukan pemenag keseluruhan eamm akihnyer biru gak menag its oke x kesah kunig dpt no 2 kowt x silap..hehe then aku naik ats nk amik barang nak naik tange tu punyer lame sbb semau batak nk balik then time naik dah sampai tu kene bahan muke merah lah,jln tekedek2 sbb kaki sakit peace hah oke lah bye<3

Wednesday, July 20, 2011

virusss!!!

hey!!oke nk story sikit oke keco psl virus kan and dye ade chat dgn kite dye anta

VIRUS BARU KAT FACEBOOK !
PENERANGAN
1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
......"hi. how are you?"
2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? :)"
3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"
4. then lepas tu , dia akan hantar
satu LINK & link tu laa VIRUS ^_^



mcm ni ade sorng mmber aq ckp mcm tu then dye ade bgi links aq tekan lah sbb time tu x keco lagi psl virus tu then aq ingt vidoe kawad kaki sbb dye janji nak letak vidoe tu then aq tekan pas2 tibe2 dye suruh download then aq mls lah nk download2 ni so aq biar kan je lah then kuar someting then oke balik pas2 aq on9 semlm bpk bnyk or bls chat yg hi how are but aq pelik aq x on pon but dye anta bende tu...and aq say sorry kat spe yg aq ade anta hi how are you..but tu bukan aq oke...and chat fb sekarng dah bangang nk tgk spe on9 pon x boleh sbb tu aq bnyk off9..fb bukan lagi bagus lagi teruk sumpah bengang haha oke lah bye

Tuesday, July 19, 2011

phoneeeeee aku!!!!

hey semua and salam oke tgk tajuk kat atas yal allah fon aq hilang dgn tibe mcm babi thu hish mcm ni tadi aq nk gi skolh aq letak fon aq dkt kerusi ruang tamu then tgh hari mak aq balik dri ofiz then dye letak fon aq dkt meje study aq then aq balik skolh aq cri fon aq then tny mak aq mne fon??then dye kate kat ats meje aq cri2 x jumpe then aq try call gune fon rumah x dgr langsung ringtone fon aq mcm babi dah banyk kali ohh then aq tny abg aq mne fon aku??then dye ckp mne aku thu then mak aq tny abg aq lagi 'tadi ade bwk kawan masok umah??' then abg aq ckp ade main ps2 dgn kawan dye sowg..then aq ckp lah kowt2 dye yg rembat fon aq huhu then abg aq ckp x kan mmber aq nk buat mcm tu mak aq ckp aallaahhh and bla3 aq dah try banyk kali call x angkt huhu panas jerr aku..oke tu je kowt nk cite bye

Saturday, July 16, 2011

today!

hey2 hikhok oke2 tadi dlm pukol 5.40 pagi aq bangu awal kan2...sebab aq ade lawan kawad antare unit beunifom huhu time gerak naik kerete huisss gelap kowt..hehe dah sampai tgk dowg semau dah ade huhu then trynig2 kawad semau buat fomasi and bla2 lepastu dalam pukol 8 pgi mcm tu gerak tempat basketball nk lawan kawad...kiteowg beratur and cikgu bagi taklimat semau then cikgu bagi tahu spe yg start dulu...huisss sibaik kedet polis start second last...then kiteowg tgk unit beunifom yg lain huhuhu gempak kowt.time lak aq lapar perut dah berdandut haha then aka senior belikan makanan then time kiteowg huuh suak dowh then time buat oke semua serius then bla2 kawad..semau but kiteowg x perfect sngt butat but kiteowg try buat the best heheh...then dah abis amik makanan semau then gerak tempat yg kiteowg trynig tadi then..bla3 pas2 kene pgi balik tempat basketball sebab juri nk beri thu pasal kiteowg kawad tadi...then bal2 time utk umukan sepe pemenang andd bla2...tempet petame st john 2 pandu puteri 3 krs...humm kedet polis x menang but its oke kan asl kan kiteowg dah buat the best hehe oke see gambo2 oke lah bye <3

 miss

Friday, July 15, 2011

NERVOUS

hey semua haha oke stu hari aq trynig kawadddd jerr sampai nk muntah k tipu jup hehhe...tadi dlm pukol 2.30 ptg gerak nk pgi trynig kawad..heheh yg x tahan nyerr kene pakai kasot kawad ya allah dgn berat nyerr and kasot tu wne itam so dgn cahaye mate hari huisss panas kowt and kaki aq melecet kowt sumpah pedih...then kawad2 sampai pukol 6.15 mcm tu then aq balik then tgk muke aq ya allah gelap kowt arghhhhh aq x nk ohh...hummm esk lawan kawad so please doa kan kiteowg menang oke hope kedet polis menang amin!

Thursday, July 14, 2011

penat!!

hey guys and salam oke lame aq x update blog kan2 eeleehh xde lah lame mne kan2 oke aq busy gile and x masok kelas langsung ehhe oke mcm ni hari isnin ade pesaraan guru besar aq then selase sukan lari 1500 then bla2 pas2 rabu lompat jauh and lompat tingi pas2 ade lah tarik tali but aq x masok bak kate cg baharudin
ME: cikgu2 
CIKGU:yeee
ME: saya nak masok tarik tali (buat muke)
CIKGU:hish badan kurus cekeding nk masok tarik tali
ME:*buat muke
mmber2 aq semau gelak mcm ngek jerr...then stu hari ni aq kawad jerrr x masok kelas langsung huhuh sumpah penat gile kowt kaki aq perhh lenguh kowt...huhu oke lah ni kowt stroy nk cite bye<3

Thursday, July 7, 2011

sketboard






hey guys oke tgk pic2 kat ats n tgk topic oke aq mmang minat sketboard...yelah ade yg minat fixie lah ape lah but aq minat sketboard...bukan laki jerr minat oke pompuan pon minat kowg tgk pic2 kat ats tu gempak kan..klu kowg nk tgk bnyk search lah kat google oke aq mmang nk sketboard tungu mse jer..then aq tde mmber nk join main sketboard ade spe2 ofer dri nk ajr aq ngeee...hahah aq start minat since akhir thon 2010 then aq ade gak tgk bdk2 main sketboard ngeeee best kowt..tgk dowg main hehe oke lah bye


malangnyerr!!

hey!!oke tgk tajuk kat ats hari 7.7.2011 nabis malang aq hari ni shit...oke mcm ni tadi rehat so aq dgn perot yg lapar pgi beli mee sup then time nk beli tu SORNG MINAH INDIA langar aq....mcm babi dye pegang mangkuk yg berisi mee kari yg panas!! gile dye langar aq kene dkt bju bnyk gak but dlm 10% haah but sowg bdk cine lelaki lagi kesian cuz dye kene kat belakang bju dye bnyk kowt dgn membuat muke kesakitan hahah sumpah kesian aq ni dgn lengang kene kari yg panas tu dowh sumpah pansa gile kowt..minah india tu buat bodo dgn muke selamber dye bla mcm babi dowh...dye buat slh bukan nk mntk maaf ke aper..bodo bla mcm tu jer..then aq tgk dye mmang btol dye yg langar aq...rse nk sound dye...pas2 kat dlm kelas aq kene air..bdk cine lelaki GAY yg buat gile babun ohh then aq marah aq amik air mmber aq then aq simbah kat dye hahaahha yeye sye thu sye jahat ape aq kesah puas hati aq...tu jer kowt nk cite bye

Tuesday, July 5, 2011

JOHOR BAHRU

hey and salam...thanks spe yg still bce blog aq yg ckp tah pape ni heheh oke tgk tajuk dekat atas now aq ade dekat johor bahru sbb anta kak aq sowg masok poli huhuhu oke tadi aq pgi skolh pgi sbb ade latihan rumah sukan so aq pgi then dah abis dlm pukol 9.30 mcm tu gerak gi kedai jup dgn kawan then beli air semau pas2 aq kene gi kawad bpk penat sibaik kejup jer lagi pon kawad main2 gelak2 lah then balik pas2 kol papa aq samapi umah terus bukak tudung bukak tv amik bantal tido ape lagi dlm kol 1 tgh ari aq bangu hehe penat kowt tadi aq bangu 6.30 pgi mmang aq tido lah kan2 then siap kemas bju gerak gi johor aq gerak dl pukol 2.15 sampai kol 7 lbh aq lamabt sbb aq berhenti mkn lapar pulak time tu mkn mihun sup gile cipan sedap dowh then gerak sampai hotel amik kunci bilik then mandi2 dlm kol 8 mlm mcm tu gerak turun mkn..kiteowg mls nk mkn kat luar so kiteowg mkn kat hotel jerr heheh sumpah sedap...then gerak naik bilik tgk tv then bukak pesbuk pas2 aq update ini blog..hehe oke bye

Saturday, July 2, 2011

1murid1sukan1malaysi!!


hey semau yg sye kenali dan tidak dikenali haha oke tgk pic kat ats 1MURID1SUKAN1MALAYSIA ya allah sumaph penat gile tadi kiteowg jln tmn daye and bla2 aq x thu pas2 yg x logik lalu BELAKANG RUMAH OWG ngek jerr mcm tade tmpt lain but its oke lah kan2 asl kan lari semangat malaysia tu kene ade yeye hahha then time dah sampai tu aq gerak gi beli ais..time dkt kantin nk beli air nescafe ais pas2 tibe2 guru kelas aq dtg nk beli air gak dgn baik hatinyerr cg tu belnje aq wawawaw syg cg lah kan2 susah owg nk belanje nescafe ais ni hehe then mkn2 pas2 gerak tapak pehimpunan aq duk situ tgh2 panas dgn muke jdi merah hahaha then pgi kat cg daftar nme masok sukan lastik...hehe then gerak pgi tmpt teduh sikit pas2 gerak gi kat basketball punyerr lme nk tungu acare aq start and then aq bosan ajk mmber gerak kanti pas2 kiteowg beli beger lapar pulak then cg suho gerak tmpt basketball shit jerr aq tgh mkn dye halau aq x senang aq nk mkn then aq dgn mmber2 gerak tmpt tadi then lepak2 situ mkn then jln2 jup bosan dowh..pas2 aq punyer tungu punyerr tungu sukan aq x start lagi so aq mls nk masok biar je lah..then time nk dkt pukol 12.30 seblom pintu pagar nk bukak kiteowg main kejar2 sumaph mcm bodo haha then pengawas bukak pintu pagar..huhu oke lah samapi sini je lah bye<3

Monday, June 27, 2011

                           mengatukkk lah
                            k byeeee
                

Friday, June 24, 2011

semputtt lagi!!!

heyy!!!!salam...aq gilo happy tahap cipan cuz SEPAH menang hahaah hish dowg mmang gempak ohh wa tara tipu maaa.!!!semput lagi!!!hahaha yg plaing best yg persembhan petame asyik semput jerr hahaha..but mmang best ark dowg jeppp semput semcm jer..hahha.pesembahan kedue2 waaaaa dafi dtg baik punyerr
nabil tmpt ke 3 oke lah tu kan2..nabil jdi bruno mars hehhe suke2 <3 hehe
jozan eamm pesembhan petame x best dlm sejarah aq rse pesembahan yg ni bnyk owg x gelak ohh..but dye tmpt ke 2 oke latu...zizan bnyk show kan2 dah kaye kan2 hahah...
jambu tmpt ke 4 okelah..pesembhan petame x best kedue best...hehehe but sepah juara maharajalawak fullstop.
oke lah bye2 klu pekatan2 yg aq eje slh koowg phm2 je lah ekk oke bye <3

Monday, June 20, 2011

pergi KLIA!!

hey and salam oke tgk title dkt ats tu..actly aq nk gi KLIA nk anta papa aq pgi umrah so dlm kol 9 pgi mcm tu mama aq kejut then breakfast mandi2 siap aq pakai bju tu soapn x sopan x haha then aq pakai tudung ececeh PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR hahaha then aq siap gerak nth pukol brp sampai x ingt but aq siap tido lagi dlm kete hehe nangtok pulak then sampai2 jerr papa aq jumpe owg and bla3 pas2 gerak mkn KFC huhuh oder jer lebih mkn x abis pun then kiteowg gerak tempt tadi then aq ajk sis aq pgi stu kedai mainan hehe mcm bdk2 then masok aq jumpe boyfren aq DOMOKUN first aq jumpe yg besar pas2 medium and yg kecik last2 aq x beli pon bongok then dlm pukol 12 nk dkt pukol 1 papa aq nk gerak naik kapal terbang seblom bpk aq nk gerak tu dgn tibe2 nyerr bpk aq bgi RM 50 sowg stu perhhh bpk best haha then salam2 pas2 papa aq dah gerak pas2 aq pon balik lah...and bye2

demam+batok+selseme+mate lembam shit!

oke aq x sehat sngt hehe mlm tadi aq tido dlm pukol 12 time tu dh abis on9 pas2 nk tido tu rse x sedap badan erkk shit then amik stu kotak tissu and amik stu spu tangan aq basah kan then boleh lah aq tido dlm pukol 9 pgi mcm tu mom aq kejut aq then dgn beselimut nyerr haha sejuk pulak then mom aq tny demam ke aq ckp nth then mom aq suruh bangu breakfast then mkn ubat pas2aq bangu2 jerr tgk tv jup then aq pon pgi dapur amik pingan then mkn pas2 aq mkn ubat 2 biji ubat demam huhu actly aq bangu awal2 nk anta papa aq pgi KLIA dye nk pgi umrah oke lah bye<3

Sunday, June 19, 2011

HaPPy father day!!

hey!!!dan salam..hehe oke tgk tittle kat ats tu dkt fb dkt twitter dkt blog and mne2 jer lah...mesti citer topic psl father day kan2 hehe oke ari ni stu hari cousin aq dtg why dowg dtg sbb papa aq nk gi umrah so esk gerak kiteowg anta at KLIA hehe aq x pgi skolh yeayea haha ponteng lah kan2..hehehe oke dono nk story aperr so gud niter and happy father days to all yg begelar papa hehe bye <3

Wednesday, June 15, 2011

homework!!

heyyyyyy!!!hoiii and hoiii haha oke tajuk dkt ats tu ialah HOMEWORK shitt jer..makin lme makin bnyk ohh..time tu lah aq lupe nk wat keje tu keje ni erkkk keje skol yg aq kene wat eamm pembetulan erkk keje math,sc,ert, eammyg lain aq x ingt..hehe lagi pon ade stu keje lagi aq kene wat FOLIO GEOGRAFI arkk plss lah bnky gilerr kene wat mcm f**k tadi kat skolh cg explian mcm mne nk wat folio huhu mybe aq akn gune computer mls aq nk tulisan tangan..dah lah tulisan aq burok..eamm cuace ari ni panas kowt then x larat nk masok kelas time sc soo gerak gi surau lepak situ jup then gerak ingt nk masok kelas last2 round2 stu skolh hahaha then masok teruss wat keje skolh humm...oke lah bye eh2 bce2 ni follow lah..

Monday, June 13, 2011

result aku!!!!

hey1!!hikhok oke ari ni forsure korang akn dpt result exam korg kan2..oke aq ade yg GAGAL shit..erkk nanti aq dpt semua result aq..aq akn tulis kat blog kowg tungu jer..lagi pon yg thu result exam BM,GEOGRAFI,PJK,MATH,SC tujerr kowt x silap..oke aq fail sc huhuh sbb aq x bce buku...aq rse ni result paling terok kowt..*ecechce mcm lulus jerr * hehe tadi aq bangu pukol 11..pgi gilo gelabah haha bpk aq calll bru aq sedar then tgk fon dah pukol 11..then terus gosok tudung mkn2 tgk tv jup then mandi2 pgi skolh..erkkk aq rse ni plaing MALAS xthu npe...rse letih tade mood..sibaik ari ni x belajr cg sebok tande kertas jwpan erkk mmang x larat langsung 2 minguu bgi aq x cukop dowh...2bulan rse x cukop...biar aq rse cam nk gi skolh aq pgi haha...then aq ckp dkt mom aq bile nk cuti skolh lagiii!!then mom aq ckp..bru ari ni skolh dah pikir nk cuti hishh..haha mybe esk x belajr lagi kowt..and esk gak mesti dpt result exam yg lain hish...esk rse mcm xnk pgi skolh....*lu abg long ka lu ayahanda ka  ini skolh AMALIA pegang haha ayt cam siot jer..oke bye2 esk skolh mama nk ponteng boleh x boleh x hehe hikhokhikhok bye<3

Sunday, June 12, 2011

back to school!!!

hey hikhokhikhok...haha oke mesti ramai tulis kat blog and fb citer psl bukak sekolh oke..ramai yg SUKE erkk aq x tau lah aper yg dowg seronk sngt...oke bgi aq SANGAT MALAS nk pgi sekolh oke klu gi skolh tape ni ade homework bnyk kertas CUBE aq x wat lagi buku x pegang langsung..ni stu maslah result mid year erkkk hope2 LULUS...amin klu dah bukak skolh mesti nk semak jwpan2 yg kite wat then klu slh kene wat PEMBETULAN itu yg selalu bdk2 skolh kene wat...tambah lagi dgn cg membebel erkk...even aq skolh ptg pon aq rse mls gilerr nk bangu...CG X BOLEH KERR TAMBAH LAGI 2 MINGU..OR KERAJAAN BAIK HATI TAMBAH 2 MINGU haha...atu pon dah abis exam mid year ni kite x yah belajar nk x cg...hehe buku aq besepah and to all bdk skolh hahah esk kite kene skolh!!oke lah bye2 <3

Monday, June 6, 2011

NUR KASIH


hey!!oke tgk pic kat ats tu...hehe act bru balik di tgk nur kasih <3 wow citer dye sumpah best giler...sedeh2 tu biser lah kan2...heeh but x ramai sngt time tu sbb aq bru jerr tgk....sabtu lepas..but time nk beli tiket tu yg kene beratur panjang....cam siot jer...asl kan dpt tgk...huhu nagis???aq x nagis pon..best lah okok bye<3

exam dah abis

hey!!ari ni topic exam dah abis..ari ni bnyk aq tgk dak fb and dkt blog citerr psl cuti 2 mingu...huhu 2 mingu??kowg rse nk wat aper..mesti on9 jerr kan hahah klu x on fb hang...oke ari aper x ingt..exam sejarah...soalan dye TERLEBIH BABI giler otak terkeluar kot..mmang susah giler....yg cg sejarah tgk jerr jwpan aq..tau lah jwpan aq semau btol..ecehc..mcm lah lulus...hehehh hope exam tgh thon ni lulus lah...ari jumaat exam muzik and pjk..mmang best sbb ari jumaat exam best sikit...then time dpt kerts muzik...mamng best lah kan tny kat kwn2 jwp..yg mmber2 semau bgi jwp..kaut2 sibaik cg tu senagl..heheh then cg muhammand masok..lagi best ..then time pjk wow..soalan dye susah kowt..lagi pon aq x bce buku pon..then semau bckp...yg aq x sbr2 nk balik ye lah bdk skolh semau cuti 2 mingu..bdk skolh yg lain2 semau dah merdeka skolh aq jerr lembab..okok bye<3

blog dah bengong

hey!!!ok rindu nk typ panjang2 oke aq nk menagis sbb tibe2 aq x boleh bukak blog aq cuzzz...x thu npe dye tulis kat situ aperr bende nth...cam babi jerr since seblom exam lagi...aq x bukak sbb nk study..then dah abis exam..bru nk typ psl cuti 2 mingu..humm pon x leh bukak...so ni bru boleh..dgn tibe2 aq menjerittt gile babi bange sngt ohhh....okk bye <3

Thursday, May 19, 2011

lame amalia niesha x update blog...!!!

hey guys...sori lame x update blog..lame kerr..hehe ok exam sudah bemule kan...hehe ari ni..bnyk bende belaku..ok first masok kelas..bce jup buku..then start exam agame..tibe2 aq x leh ingt aper yg aq bce..pfffftttt cam s**l jer...then tibe2 jerr aq xderr mood..mls nk ckp dgn owg..then mmber2 aq yg lain (pompun) semau duk diam bce buku..cam dowg tade mood..ingt dowg borak2 ker..but aq mls nk join..aq xderr mood langsug..pas2 time rehat aq malas..nk beli ari dgn mknan then aq suho kwn aq ni beli mknan kwn aq lgi sowg ni beli kan air thanks kowg..hehe aq bukan buli kowg..aq x larat ari ni nth x tau npe..then kwn aq beli kan nasi pataya..eamm tgk sedap but mkn eamm boleh lah..sedap nyer hehe..then..maosk kelas..eamm dowg still duktmpt masing2 wat bodo..xtau npe...cam semua xderr mood..then kwn aq sowg ni dtg kat tmpt aq..dye kate dye bosan gilerr..yg aq ni eam eamm jer..hehe then time dah dpt kertas exam bm 2..perhhh bnyk kowt karang aq wat..ayt pfffttttt heheee aq wat citerr psl displin lah alam sekitar lah..nth aper lagi..xtau lah aq dpt a ke rr x...hope mntk dpt A,B kerr C hehe eamm asl kan lulus..time tgh jwb exam bm tibe2 aq sakit peruttt..gile b**i..tau x npe..mybe mkn nasi patay kowt..hehe time sakit perut tu...aq dah mls nk jwb.aq pikir 'alaaa ade 2 jam so aq boleh relek2 jup'then tny kwn jup...dah pukol brp dye kate 6...terus gelabah wat cpt..tulis aq bpk buruk gilerr....ya allah..hehe x thu lah ckp phm ke x aq tulis...time wat karang tu aq xde ideal langsung...hheehe then balik perut aq oke balik..the ayh aq amik..pas2 aq pelik npe ayh aq x gerak2 lagi..then dye ckp nk tungu pizza hutt..sbb tkot sesat jln hehe..then aq pikir asl papa aq oder pizz kan rupe nyerr ari ni aq jd abg aq...alaaaa abg aq paling poyo palaing aq menyampah...pfffttt heeh oke lah byer..2 esk exam sivik..<3

Sunday, May 15, 2011

SELAMAT HARI GURU!!!!

HEY!!guys..heheh ari ni hari  guru..so haruslah aq pgi skolh utk sambut ari guru kan...hehe tadi aq bangu dlm kol 6.30 so aq gerak kol 7.20 pgi perhhh....then dtg2.pgi perhimpunan so bce doa and bla2.cg2 nanyi2 lagu..hhuhu then mkn perhh lapar kowt tadi yelah ramai gilerr kowt..heehe then beli2..mkn roti jer..huhu pas2 tgk persembahan best giler..yg palaing best lakon sedeh+kelakar..haha then ade group india ni..wat persembahan perrhh kaw2..dye wat..then balik..beli air..pas2 papa ku dah samapi..so terus on9 then update blog..bye <3

Saturday, May 14, 2011

NEVER SAY NEVER..!!

hey guys and a'salam..hehe bru abis tgk never say never...hehe papa aq beli??dgn tibe papa aq beli cite never say never..hahahni pon bru abis..tgk dkt laptop je..huh best+boring sikit+sedey...hahha time sedey nyerr time nk dkt abis..awww..haha....skrang dah pukol 1.17 am perhh nangtok tahap kritekel ni..waduh waduh..huh ok lah bye <3

Thursday, May 12, 2011

heyy!!!guys

hey!!kowg sori dah lame x typ2 panjg2 kan..ye lahh nk exam kowt rabu dpn nk exam so..aq sekarng jarang on9 and update blog..nk study study study and study(cehh study konon)sodue ari cuti..but ari isnin ari guru yeaaaa happy lah kan cg dpt hadiah kan2 haha pas2 selase cuti ari aper nth so rabu exam..ohmygodnjbfebf....okok ari gi skolh cam biser..hehe balik sekolh terus perut ku berkaroke nyanyii lagu lady gagap haah lagu dangdut pon ade gak tau2 hehe then terus mkn2..then kwn my mom ade bgi kek coklet gile babi sedep siall nk jer mkn lagi..dye bgi stu bekas..mmang terbaik lahh..nk suho mama belajr then mama boleh wat kan...hahaha then tadi wat keje sekolh folio and keje kh...huhu..then on9 jup pas2 update blog..hehe ok lah bye bye <3

Saturday, May 7, 2011

HAPPY MOM DAYS..!!


hey!!and salam..heheh ari ni hari ibu ekk..to mama happy mother day..
iloveusomuch <3<3<3<3<3

Friday, May 6, 2011

ohmygoshshhhdejcjew c

hey and salam..esk sekolah ganti erkkk i hate sekolah ganti ...xtau npe cg wat skolh ganti utk aperr hari raye???depavalii??or pape je lah haha dah lah folio sejarah x siap lagi ni pon bru setengah jerr wat huhu tadi ptg tgk mmber punyerr kelas pandai but folio perrh tebal gilo boleh mampusiiiii hahah esk rse2 nk gi skol ke x nk ke x eammm but esk balik kol 5 sbb ikot jadul ari jumaat so masok kelas kol 12.45 eamm balik ko 5 yeaaaaa but x tau nk gi ke x hahah hohoh okok esk ari mom eakk aq tgh bengon ni..hehe okok lah bye2 dah mlm gorila ni...

Wednesday, May 4, 2011

BOLEH JADI GILERR !!!


hey2 nmpk x pic at ats tu and tajuk dye sekali..okok jom dgr citer aq yg merepek ni hehe cam ni cg bgi keje folio sivik aq x siap agi..aq siap dlm 60% jerr pas2 cg suruh  anta ari jumaat perhh pas2 tambah stu keje wat folio sejarah pas2 nk tau cg ckp aperr"OK SYE NK KAMU ANTA ARI JUMAAT" what the fish aq ckp ark..gilerr nk wat folio due2 tu dlm mse due ari mmagn x aq nk siap kan2..cg sejarah bgi keje ari isnin so anta ari jumaat erkkkkk...hehe skunk tgh stress hehe stress2 pon still on9 and update blgo..hehe bye2 <3

Tuesday, May 3, 2011

erkkkkkkkkkkkk

hey2ari ni 3.5.2011 kan ya allah homework bnyk giler at meje study aq penoh dgn kertas2 utk wat folio but x siap2 pon bnyk lagi ade lah lepas keje folio sivik tamabh lagi sejarah ya allah bnyk giler sampai aq dah x tau nk wat pe dulu hehe last2 x wat pape pon but cg nk hari jumaat ni gilerr nk wat keje folio sejarah dgn sivik dlm mse 2 hari..mmang x aq nk siap tamabh lagi dgn hw bi ekkk esk ade latihan kawad...pas2 exam nk dekat aq stiil on9 perhh kabut aq heeh dah lah mls nk citerr bye2 nangtok esk school <3

Sunday, May 1, 2011

today cutiiiii

hey2..ari ni 2 may eh2 ye kerr aq dah pening hehe so ari ni isnin cutiii umu aq x tau nk wat aperr gilerr bosan dah cam owg gilerr aq at umah xtau nk wat pe.....ari ni aq bangu kol 10 pgi heeh bangu aper lagi basuh muke lah then wat bodo pas2 bukak tv jup then dah lapar gilerr turun bwh mkn mak aq wat milo hishhh sedep then mkn2 on9 jup pas2 bukak lagu dgr lagu paramore hehe homework??humm aq x tau ade homework ke x sbb ari jumaat aq x dtg soo lantak lahh pas2 aq bosan sngt aq update blog aq ni hehe typ beden merepk okok lahh bye2 <3

Friday, April 29, 2011

Today i not going to school!!

hey!and salam..ok ari ni jumaat 29.4.2011 kan2 so maksud nyerr hari ponteng aq hahaha okok selalu ari jumaat mesti aq mls nk dtg skolh sbb eamm sbb aq mls lah walpun subjet best2 pon aq still mls..tadi aq x gi skol so aq teman my sis pgi selayg mall saje je nk menyemak gi sne hehee time jln2 nmpk purse domo so dgn senang hati nyerrr aq pon beli haha terus happy ha!! cam bdk2??'eh2 kesah pulak aq nk minat  domo ke aperr hehe nanti aq
upload pic tu..so dah pgi selayg mall terus balik papa  aq amik then balik tidur ark aperr lagi sampai magrib ish2 aperr nk jadi hahaa then mandi mkn2 kol 10 start cterr maharaja lawak but mingu ni x lawak sngt yg best pon group jambu and sepah..nabill??eamm ok lah sbb dye bnyk citerr lawak x bnyk sngt but nabill stiil lawak lah ehehe so mls nk typ panjg sampi snin je lah yeye k bye

Thursday, April 28, 2011

same!


                                                                

hey2 muke dye cam justin bieber kan2 haha act dye pompuan tau2 not laki haha umo dye x silap 22 thon hahah but  serupe gilerr cam justin bieber tgk dkt utube best gak dye nanyi but justin bieber nanyi lagi best dri dye hehehe kk lah bye2 <3

Monday, April 25, 2011

sye bosan???

hey2 mmang rse sngt bosan ye lah dah semula jadi dan wujud nyerr perkataan BOSAN ehh2 aperr aq merepek dah gila bak kate kak apple hehe..hum homework xderr bce buku xderr mood erkkk dah lah mls nk update blog..bye2 and gud nite..hehe tido cpt esk sekolah

Sunday, April 24, 2011

demam+selseme+batok...adoiyyyy

hey2sori ari ni langsong x sehat ni pon bru balik dri sungai buloh..humm dri pgi smpi mlm erkkk..pas2 balik selseme ni makin terok ha!!kowg eh2 nmpk x pic at ats tu kesian kan2 act selseme dah tige ari dah x mkn ubat pon power x??hahahapas2 ari ni terus selseme haha pas2 balik jerr terus mandi2 then gosok bju sklh ye lah bdk sklh kate kan..then home work??humm aq x tau ade homework ke x lagi pon jadual belajr dah tukar huhh..esk isnin humm ade pehimpunan lahh x suke laaaa esk hope dpt sembuh cpt klu x sembuhh humm jwb nyer x yah gi school lah kan2 hehehe kk bye2 sye dah mls nk typ in kejadah blog hahaha bye

Sunday, April 17, 2011

nk tgk NEVER SAY NEVER

hey!erkk nk tgk NEVER SAY NEVER plss..du8 dah ade cume mmber ramai x free..balik kg lah hang dgn tu lah ini lah erkkk hope migu dpn ade lagi plss nk tgk never say never 3D plss huhuu sperr yg free and nk tgk never say never nk ikot??hehe(xmalu)klu x dpt pon beli dvd je lah erkkk at fb ramai ckp never say never best..huhu
k lah bye2

bufday party liesya

hey ari ni bufday party liesya hehe pukol 10 pgi bangu on9 jup then siap2 kol 12 lbh sampai umah dye dad aq antar then sampai2 tgk fat,wani,jiha.miza,maryam dah sampai liesya x nk ajk rami2 so dye ajk mmber yg terdekat hhehe pas2 lepak jup at bilik dye tgk fb2 gadis yg pakai shawls..hehe saje je..pas2 party dah start(party lah kononnn)hehe pas2 potong kek snap2 bla3 time to eattttt giler time tu mmang lapar dah lah x breakfast at umah pas2 mom liesya ajk mkn huhuh kiteowg aperr lagi serbu hehehe pas2 lepak snap2 pas2 kitoegw plan nk gi tgk wayg NEVER SAY NEVER but si maryam and miza x bwk du8 bnyk..hummmm pas2 kiteowg gi air tejun mau snap at situ dlm pejlnan nk gi air tejun tibe2 mom maryam call mak dye nk amik skunk..hummm kitoegw pon path balik so x jadi gi air tejun..then lepak je lah pas2 wani and fat pon balik tingal aq dgn najiha so kiteowg pon balik gak cuz kol 4 liesya dah kene balik asrama huhu sedey then salam muah2 heeh then dad aq sampai so..jiha pon dah balik..huhuuh pas2 gerak gi kuang huhu dlm kol 8 cam tu balik ya allah penat gilerr penat semlm pon x abis lagi..huhu so esk sklh..WHAT esk sklh?? ya allah mls nyerr nk gi sklh esk..huh so bye2 nk gi gosok bju ni(konon00hehe

kawad dlm hujan

hey!ok sori x sempt nk update blog cuz sngt penat..hehe ok ari ni ahad so semlm sabtu kan..heeh semlm aq ade latihan kawad..perhh ok..semgt bangu dlm kol 7.30 bangu2 teros mandi then siap dlm kol 8 lbh bru sampai abg aq hantr..pas2 dowg dah kawad perhh dah gelabah then lapor diri bla3..masok barisan..then kawad2 rehat breakfast then x lalu sngt so mkn roti huh then gerak gi sklh balik kawad2 tibe hujan..huhuu then aka2 senior tny' saperr nk kawad dlm hujan??' agk ramai yg angkat tangan cuz nk mandi hujan...then aka senior kate 'kejup lagi lah cuz hujan lebat ni biar rede sikit bru start kawad' then kiteowg duk at pentas tgk bdk cheer tgh trynig hehe best kowt tgk dowg rase nk join jer...pas2 kiteowg main game yg merepek lah hehe pas2 hujan dah rede time tu lak kitoegw bosan so ade bdk laki ni ajk main basketball hehe best gielrr main dlm hujan sowg join main...kasot bju semua basah hehehe dah main..pas2 aka ajk kawad then kawad pas2 habis dlm kol 1 lbh hehe then balik teros mkn tido magrib bru bangu mmang gilerr pnt aq ckp..so bye thanks sper yg sudi bce blog aq ni

Tuesday, April 12, 2011

12.4.2011 erkkkk

hey!!ok tadi aq bangu dlm kol 8.30 what cpt giler..??act aq ade kelas muzik..so aq x sbr nk main gamelan or piano..then aq dtglah kol 10.15..kelas tu start kol 10.45 then sampai2 jer...masok pepustakan then mmber2 aq dah sampai...huhuhu pgi kelas muzik tgk tungu bpe minit x sampai2 aq dah bengang ark ye lah bangu pgi32 tgk2 cg xder...pas2 kiteowg gerak gi mkn..pas2 dah kol 11 tgk bilik muzik balik cg xder..perhh muke dah bengang..pas2 lepak kantin....nmpk mmber aq lagi sowg..huhu dye pon xderr kelas ictl..huhuh lepak2..bdk dah ramai yg dtg..so jumpe2 jup dgn bdk fom2 ringgggggggggg!!erkkk ape lagi masok kelas lah..huhu 2 time bm masok..perhh mmang aq x thn lah kan dgn nangtok lagi..semlm tido kol 1lbh..pas2..cg math x masok..huuuu  lege sikit xo boleh lah aq tido jup.. but x tido2 pon haha..pas2 time agame kelas hormat gabung dgn kelas fitrah..pas2 aq duk seblh mmber aq..pas2 dye kate habis bdk *tuuuut*nak duk mne kesian anys and aq bla last anys duk dgn wani..humm dlm aq gile bengang..pas2 aq duk dgn mmber aq..ckp ark bla3..dah lah cg xder..cg cine laki yg masok..huh ringggg!!!!rehat lagi aq xderrr mood gile vavi au...pas2 aq beli mee sup perhh aq dah lah lapar...yg dk *tutututt*tu lepak due aq mls nk keco aq senyap jer ..erkkkk pas2 masok kelas erkkkk....bi 2 mse lagi nangtok...pas2....bla3 belajr..ps2 balik ark kan nk wat aper lagi...pas2 jumpe si..gans gile vavi qistina bpk ark..aq wat btok2 jer dye tny ko phl..then aq gelak jer..pas2 dye nk belasah aq lah...hahaha ngek jer...nk jerr aq tampar dye..hehe but best ohh gado2 dgn dye...pas2 balik umah..perut dah berkaroke..lapar so..makn2 wat x tau..hehe kk bye..

Sunday, April 10, 2011

hangout

hey2!!ok aq bru balik dri selayg mall but mak aq nk gi PWTC sbb ade pameran kasut at situ so dye nk gi then aq ckp 'ma klu kite gi sne tibe2 tiket consert bruno mars tercicir kerr nanti adik amik boleh masok tgk bruno mars...'then mak aq gelak hahahah then aq ckp'klu dpt...mesti best'...huhuu kk so kitoewg gi selayg mall..time jln aq nmpk sowg amoy cntik pakai bju domokun perhhh aq nk dowh..then dah masok nmpk ank patung domokun..then mak aq ckp 'nak ke..??'then 'nk2'..hehe then mak aq aq ckp' jup lagi beli lah mama nk beli kasokt jupp'erkkkkk then dah beli2 mak aq punyerr barang  then jln2 nmpk kasot gilo cngtk..then aq pon beli lahh..hehehe pas2 aq  ckp dgn mak aq..'ma kate nk gi kedai domo'...pas2 mak aq ckp'jup2'..erkkk k fine aq tungu..then tibe mak aq lupe lak nk gi kedai tu..hehehe dah samapi rumah bru aq ckp at mak aq..'ma asl x gi kedai domo..??'la...mama lupe..asl adik x ingat  kan mama..'erkkk dlm ati dah pns jer..hehe then aq ckp..'eammm nanit lah klu gi selayg mall lagi nk beli au domo tu..'mak aq ckp..''kk..huuhu...

Friday, April 8, 2011

Hujan!

hey2..ok ari ni cuaca diramalkan hujan hahaha ok..tadi aq semangt nk bersukan then tukar bju...pas2 pgi lah bangsal....so tibe2 hujan turun pas2 cg suruh ukur ketingiaan ..so tingi aq 155 hehe tingi x...ok pas2 cg suho masok kelas (muke bengang)then masok nmpk bdk classmate kiteowg ni bwk bola basketball then aq amik lah hey dye baik ohhh then aq main dgn kwn aq...hehehe...ok ringgggg!!!!!bunyi locing mase last hehe pas2 cg prektikel masok kelas kiteowg muke dye agk blurr then dye x garang then aq sambung main basketball..aq dgn mmber aq semgat main cam btol lak kan...hehehe pas2 hujan makin lebat...then tibe2 cg tu bla jerr xtau npe..so kiteowg ingat dah balik kiteowg siap dah tutpt lampu and kipas lagi...act blom bunyi locing lagi dah semangat hahaha..pas2 aq dgn sowg mmber aq nk balik pas2 nmpk pn nursiah pk ptg heheh dye bwk rotan dye..so aq dgn gelabah pluss semngt belari naik ats balik...tolak kwn pas2 duduk tmpt hahah pas2 buat muke relekss huhuh then mmber yg lain dah bla espicily laki hahah tingal sikit jerr owg..then pk ptg masok kelas kiteowg then tny'sperr yg duk at dpn pinut or kuar kelas'then ramai jugak lah yg kelur...but dye rotan x sakit pluss rse gatal hahah xtau npe..then dudak tmpt masing2 tibe2 cg prektikel masok balik kelas kiteowg then aq tny'cg pgi mne ha??'kiteowg yg kene pukol'cg bla cam tu jerr'dye senyum then ckp 'PADAN MUKE"WHAT THE FISH lah kate kan hahaha the bunyi ringggggggg locing balik bunyi locing mmang best dgr klu time balik hahah then hujan lebat aq dgn mmber redah jerr huuh best gak mandi hujan sejuk kowt hehe then nmpk mom aq...hehe mom aq rajin nk bwk payang aq dah basah kuyup x pyh nk pkai2 payugn ni hehe then maosk dlm kerte ayh aq lak pas2 aircon no2 mmang sejuk lah kan2...then samapi rumah amik stoking perahhh bnyk air kelur ye lah hujan lebat sngt kan hehe so mandi2 then mmber kol bla3 pas2 tgk tv jup tido lah bangu mkn..haah..kk aq tau aq punyerr stor panjg...hehe act lagi pnjg story aq..bru kowg puas aq update but karang ni dpt 20/20 tau hehe k bye2

happy bufday Alliesya shamelia!!

Ok ari ni 8.4.2011 bufday dye..aq ingat time aq on..time tu kol 12 dah..pas2 chat2 tgk ari ni bufday dye...so wish lah..hehe aq owg yg pertame yg wish dkt liesya dlm fb..hehe owg first mesti lah fmly dye kk...hehe so ko dah tu aq still mude haha so study2 gud3 hehe and jgn ingat psl bdk tu lagi ok..hehe eammm nanti lah aq pikir nk bgi hadiah aperr at ko..
k bye2

Sunday, April 3, 2011

ABPBH!!

                               hey!!hehe bru abis tgk abpbh so congrats SHAHEIZY SAM aww..


and congrats to my sis(prsan sekjup)hehe LISA SURIHANI aww <3love yu lahhh


awww..<3 aq mmang suke gilo at dye..luv you lahh hehe so persembahan mmang best gileee and congrats YUNA ....